Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

sâmbătă, 15 mai 2021, 01:50
2 MIN
 Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Dar altceva voiam să vă invităm a remarca, în garderobele alăturate. Unu la mână: voi vedeţi că madam senator şi-a convins şi aghiotanta? Doi la mână: oare băiatul ăla simpatic e cu don’şoara, sau cu don’şoara? Şi, în sfârşit, trei la mână: cu ce se asortează poşeta, cu papucii, sau cu pestelca brodată-n fir de aur?

Iaca şi diva desculţă

Staţi puţin şi nu mânaţi, căci nu vom închide rubricuţa decât tot cu vestimentaţia unei alese notorii a ieşenilor: madam Cozet. Iată ce ne-a parvenit la redacţie zilele acestea, de la un amic de bine din parlament, personagiu pe fază la una din dezbateri.

Acuma, fireşte, noi înţelegem că dezbaterile astea îţi umflă venele de la tâmple uneori, iar nu de puţine dăţi chiar şi pe alea de la picioare. Dar, s-avem pardon: parcă nu merge desculţ, dar cu balonzaid roşu pe tine, fără să nu ai în asorteu şi unghiile boite-n roş. În rest, da, papucii se asortează cu masca, e corect. În rest, să sperăm căci colegul Bulai, din plan secund, nu din cauza asta poartă masca FPP2 până sub ochi. Mda, grea pandemie…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Comentarii