COMUNICAT DE PRESA

Simultan de șah susținut de către antreprenorul Sergiu Paramanov la Miroslava!

joi, 09 februarie 2023, 10:38
2 MIN

Marti 7 februarie 2023 la Clubul de șah al Asociației Împreună pentru Miroslava s-a desfășurat un eveniment special, micii șahiști din Miroslava au avut onoarea să joace șah cu Sergiu Paramanov!

Domnul Sergiu Paramanov este  reprezentant al companiei Financial Trading Art SRL din București și fost șahișt de performanță, antreprenor de mare succes și susținător al proiectului Asociației Împreună pentru Miroslava, Educație prin șah 2022-2023 și partener principal al Festivalul Internațional de șah rapid-"Suflet de român", ediția a V a care se va desfășura la  Iași  în perioada 24-26 martie  2023!

Sergiu Paramanov a avut ocazia de a lungul timpului sa discute personal cu fostii campioni mondiali la masculin Vladimir Kramnik și Anatoli Karpov, dar si actuala campioana mondiala la feminin Hou Yifan.

În cadrul Simultanului care s-a desfăşurat la biserica din Uricani și la care au participat 35 de copiii de la Clubul din Miroslava 3 copii au reușit să-i solicite remiza-Dorobăț Alexia, Butnărică Luca și Enea Darius Gabriel, iar  Apostol Ioan a reusit chiar victoria, ceilalți 31 toti au fost invinsi de domnul Paramanov.

La final dupa 2 ore șah de mare calitate, profesorul de șah Apostol Alin, cel care coordonează Clubul de șah al Asociației Împreună pentru Miroslava a declarat: "Multumim foarte mult domnului Sergiu Paramanov care deși este foarte ocupat a venit special la noi la Miroslava și ne-a acordat acest Simultan special și pentru că susține copiii care joacă  șah si care fac si  performanță în Miroslava. Cred că viitorul României sună foarte bine cu astfel de antreprenori și oameni de succes care înțeleg și susțin educaţia în țara noastră, educația este cea care poate să aduca un mare plus în plan social, dar si economic!". Partener Media-Ziarul de Iași

Comentarii