Socoteluţele lui Mihăiţă

vineri, 11 ianuarie 2019, 02:50
3 MIN
 Socoteluţele lui Mihăiţă

Unele guri rele zic că premarele Mihăiţă ar avea ceva oferte babane pentru pemepiştii ieşeni, ca nu cumva să-i scape în mrejele lui Bodea de la liberali, pentru a-l susţine pe el în campania pentru primărie, nemaipunându-şi şi ei candidat. 

Socoteala lui Mihăiţă ar fi aceea că vrea să încurajeze, cu ce poate oferi, toate partidele din partea dreaptă să aibă candidat propriu, ca să fie mai greu de bătut, căci un candidat unic, care să adune toate voturile anti, i-ar pune mari probleme. Ce poate însă să ofere Mihăiţă? Eee, păi,voi nu aţi văzut ce interese au pemepiştii din conţilul local? Întrebaţi-o pe madam Păgubici, că e aşa de înfocată de, la o adică, se bagă ea însăşi în campanile, chit că n-o ştiu bine nici vecinii de lângă vilă.

O fostă dipotată a căzut adânc în mreje tinerele, dar  rupte tare-n fund

Amor focos, ba chiar şi ghebos am putea spune, acuma la sfârşit de an vechi şi început de an nou pe capul unei madame foste dipotate, stimaţi telespectatori şi drăguţe telespectatoriţe. Aşa este, aţi ghicit, bingo: e vorba de fosta dipotată de la partidoi Cristinuţa modistuţa, cea pusă la vremea ei pe liste de sforile şi curmeiele trase pe atunci de bădia Jiji l’Amorozo. Dar, să începem povestea cu începutul! Cică la finele anului mai mulţi angajaţi ai vestitei firme de ţoale a madamei ar fi fost forţaţi să-şi scrie demisiile, pe motiv că nu mai sunt parale în cont pentru plata lor. Gurile rele (şi probabil invidioase) din firmă spun însă că la mijloc ar fi cu totul altceva. Madama cică s-ar fi încurcat de ceva vreme cu un tinerel frumuşel dar rupt tare în funduleţ, care îi susură că e înnebunit după ea, dar despre care se zice că de fapt e înnebunit după portofelul madamei. Iar acuma la final de an madama şi tinerelul au plecat iar în şapte ţări şi nouă zări, anul trecut fiind plecaţi cică în Dubai, iar acuma undeva chiar mai departe. Cum toate astea costă, nu glumă, iar firma nu mai merge ca pe vremuri, când madama cocheta cu politichia, sau mai înainte, când era mai bine înfiptă pe piaţa de profil, iaca, zic bârfitorii, se scot bani din casă pentru zburdălnicii pe toţi coclaurii globului, şi, ca urmare, se dau oameni afară aicea. Acuma, ca să nu fim şi noi la fel de răutăcioşi, voi ce spuneţi, dragi telespectatori: oare a aburit-o juniorul ăsta aşa de tare la anii şi experienţa ei, sau o fi vreo noua strategie de management?

PS: Mâine ţineţi aproape, vorba lui Gâdea, căci, dacă tot am adus vorba de foşti aleşi ai neamului, avem o poveste şi mai şi, despre un agaţament bestial al unui fost dipotat de Iaşi, ceva de tot râsul. Vorba cealaltă: citiţi şi vă cruciţi!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

 

 

Comentarii