Şoferul fugar de la Ciric, pus sub control judiciar

miercuri, 08 septembrie 2021, 01:50
1 MIN
 Şoferul fugar de la Ciric, pus sub control judiciar

Bărbatul de 41 de ani urmărit în trafic, la ceas de seară, pe strada Ciric a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Duminică seară, puţin după orele 21:00, poliţiştii de la Secţia 4 Poliţie Iaşi, însoţiţi de un jandarm, au vrut să oprească o maşină pentru că nu avea montate plăcuţele de înmatriculare. 

Poliţiştii au efectuat semnalele regulamentare de oprire, însă ieşeanul a refuzat să fie tras pe dreapta şi a demarat în trombă. El a fost urmărit pe o distanţă relativ scurtă de către oamenii legii, după care "şoferul" şi-a abandonat maşina în apropierea unui club de noapte. Bărbatul intenţiona să se piardă printre clienţii clubului, însă poliţiştii au reuşit cu rapiditate să îl imobilizeze.

După ce a fost încătuşat, ieşeanul a fost condus la secţia de poliţie pentru verificări. În urma acestora, oamenii legii au constatat că bărbatul aflat la volanul maşinii nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fapt pentru care s-a ales cu un dosar penal. Ulterior, bărbatul a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore. Luni a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Iaşi, instanţă care a respins cererea de arestare preventivă, dar care l-a plasat pe bărbat sub control judiciar. 

Comentarii