Şoferul unei betoniere a fost prins şi strivit sub roţile maşinii sale

sâmbătă, 04 iunie 2022, 10:58
1 MIN
 Şoferul unei betoniere a fost prins şi strivit sub roţile maşinii sale

Vineri dimineaţă, în jurul orelor 08:35, în zona căii de acces a Bisericii Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena din Moara Carp, autoutilitara- betonieră marca MAN, după ce a fost descărcată încărcătura de beton, din cauze încă necunoscute, s-a pus în mişcare, iar după aproximativ 40m, s-a oprit în zona din partea stângă a părţii carosabile, într-un copac şi un gard. Maxim Gheorghe, de 62 de ani din Suceava, conducătorul autoutilitarei a fost prins sub roţile stânga – faţă ale betonierei.

La faţa locului au intervenit pompierii militari, cu doua autospeciale cu accesorii pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj SAJ.Victima a fost extrasa de sub autovehicul. Din nefericire, aceasta avea leziuni incompatibile cu viata si a fost declarat decesul.

La locul accidentului s-au deplasat şi angajaţi din cadrul I.T.M. Suceava şi I.S.C.T.R. Suceava, pentru a verifica modul în care s-a produs accidentul.

Poliţiştii au a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ ucidere din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 192 alin. 2 din Codul Penal.

SURSA: obiectivdesuceava.ro

Comentarii