Șoșoacă și Simion, huiduiți și alungați de transportatorii greviști adunați în București

vineri, 12 ianuarie 2024, 08:24
2 MIN
 Șoșoacă și Simion, huiduiți și alungați de transportatorii greviști adunați în București

George Simion şi Diana Şoşoacă au mers, joi seară, la protestul transportatorilor blocaţi la Chiajna. Cei doi au fost huiduiţi şi li s-a cerut să plece.

Preşedintele AUR, George Simion, s-a dus, joi seară, la transportatorii care protestează la intrarea în Capitală şi le-a cerut jandarmilor să le permită accesul în Bucureşti cu tractoarele. 

O parte dintre protestatari l-au huiduit şi i-au cerut să plece, acuzându-l că urmăreşte doar câştigarea de voturi.

Senatoarea Diana Şoşoacă a ajuns şi ea, joi seară, la Chiajna, unde se află fermierii şi transportatorii care vor să ajungă la Bucureşti pentru a protesta. Aceasta a încearcat să îi convingă pe reprezentanţii forţelor de ordine să permită protestatarilor să-şi continue drumul către Bucureşti. 

Şi Diana Șoșoacă a fost huiduită de protestatarii care au avertizat public că nu vor ca nemulțumirile lor să fie deturnate în scop electoral.

REZUMAT al protestului de aseară:

Poliția a blocat intrarea transportatorilor și a fermierilor cu utilaje în Capitală care vor să ajungă în Piața Victoriei pentru a protesta față de prețul carburanților, scumpirile polițelor RCA și taxele de drum. Manifestanții au spart barajul. Fermierii cer mai multă susținere din parte autorităților. Diana Șoșoacă și George Simion au venit în mijlocul protestatarilor, dar au fost huiduți. Primarul general Nicușor Dan a spus că nu a fost consultat privind organizarea protestului și nici nu a primit o cerere pentru autorizarea acestuia. Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a declarat că au nevoie de autorizație.

 

Comentarii