Șoșoacă: Toți membrii AUR din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea din Tunari

luni, 15 februarie 2021, 23:23
1 MIN
 Șoșoacă: Toți membrii AUR din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea din Tunari

Fosta senatoare AUR, Diana Iovanovici Șoșoacă, a acuzat că partidul este controlat de Marius Dorin Lulea și că acesta îi obligă pe membrii partidului din provincie să se cazeze la hotelul său din Tunari atunci când vin la București.

Ședințele de lucru și cazarea parlamentarilor AUR ar avea loc la un hotel din comuna Tunari, județul Ilfov, proprietate care ar aparține lui Marius Dorin Lulea. Acestea au fost acuzațiile lansate de Diana Iovanovici Șoșoacă atunci când senatoarea a vrut să demonstreze faptul că partidul este controlat financiar de omul de afaceri menționat, cel care este și vicepreședinte AUR.

„Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține”, a declarat Diana Iovanovici Șoșoacă.

Hotelul la care făcea referire Șoșoacă este Hotel Bliss din Tunari, situat pe strada Nicolae Iorga. Parlamentara ne-a trimis și un sms prin care proba că membrii AUR erau convocați la o ședință matinală la hotelul menționat anterior.

Aflați amănunte de pe g4media.ro.

Comentarii