Spectacol „Mărțișor pentru mama”! la Family Market din Miroslava

luni, 27 februarie 2023, 11:39
1 MIN
 Spectacol „Mărțișor pentru mama”! la Family Market din Miroslava

Asociația muzicală DoReMi și Asociația Împreună pentru Miroslava în parteneriat cu Family Market din Miroslava, Primăria Comunei Miroslava, Școala Gimnazială "Colonel Constantin Langa" din Miroslava și Școala Gimnazială "Dimitrie Anghel" din Cornești organizează duminică 5 martie 2023 ora 14.00 în Sala Congress Hall de la Family Market din Miroslava spectacolul "Mărțișor pentru mama"! 

În cadrul evenimentului vor evolua  Corul DoReMi coordonat de prof. Corina Dumitru și la pian prof. Corina Holera, Trupa de teatru Exprimere coordonată de prof. Ecaterina Males, Grupul vocal  al Școlii Gimnaziale "Dimitrie Anghel" din Cornești coordonat de prof. Doina Barbacaru și Corul de copii al Școlii Gimnaziale "Colonel Constantin Langa" din Miroslava coordonat de prof. Ana Raicu.

Cei doi prezentatori ai spectacolului "Mărțișor pentru mama" sunt doamna prof. Corina Dumitru,  președintele Asociației muzicale DoReMi și domnul Lucian Grigorescu,  președintele Asociației Împreună pentru Miroslava. Toate mamele și doamnele din comunitatea din Miroslava sunt așteptate la acest spectacol special de mărțișor duminică 5 martie ora 14.00!
Partener Media- Ziarul de Iași!

Comentarii