Strângere de fonduri pentru un copil bolnav de cancer

joi, 11 iulie 2019, 07:43
1 MIN
 Strângere de fonduri pentru un copil bolnav de cancer

Asociaţia „Salvează o inimă“ a demarat o strângere de fonduri pentru un copil de un an şi şase luni care a fost diagnosticat cu neuroblastom, grad IV. Tratamentul necesită operaţie şi şedinţe de chimioterapie timp de şase luni, într-o clinică privată din Turcia, costurile tratamentului chimioterapeutic ajungând la aproximativ 90.000 de euro.

 „Pe durata unei şedinţe de chimioterapie i se vor administra 3 medicamente, primul pe o durată de 3 minute, al doilea pe o durată de 20 de minute şi al treilea pe o durată de 20 de ore. Ultimul medicament este şi cel care are şi cele mai multe efecte adverse, provocându-i vărsături lui David. Chiar şi aşa, prima şedinţă de chimioterapie reprezintă de fapt şi primul pas către vindecare. David are nevoie de o şedinţă de chimioterapie pe lună, timp de 6 luni, iar costul unei singure şedinţe este de aproximativ 15.000 euro“, precizează reprezentanţii asociaţiei.

Pentru a dona există varianta de a trimite un SMS de 2 euro la 8832 cu mesajul „David“ până la finalul lunii iulie, dar şi direct pe site-ul asociaţiei. Suma minimă care poate fi donată este de doi euro. „Nu în ultimul rând, cei care doresc să îl vadă pe David zâmbind din nou pot dona direct în conturile asociaţiei, cu menţiunea ca în momentul în care se face donaţia, să se specifice numele de familie al copilului – Caragea“, mai precizează aceştia. Conturile în care se poate dona sunt: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX (cont RON), RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001 (cont EURO), RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001 (Cont USD). Mai multe detalii pot fi obţinute direct de la membrii asociaţiei 

Comentarii