Studenţii de la USAMV susţin examenele de absolvire şi proiectele de diplomă

marți, 23 iunie 2020, 12:12
2 MIN
 Studenţii de la USAMV susţin examenele de absolvire şi proiectele de diplomă

Studenţii din ani terminali de la Universitatea de Ştiinţe Agricole şI Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad“ din Iaşi (USAMV) au început de ieri, 22 iunie, susţinerea examenului de finalizare a studiilor. 

Astfel, pe parcursul întregii săptămâni, cei aproape 600 de absolvenţi înscrişi la examene vor susţine atât proba scrisă, cât şI prezentarea proiectelor. Cei mai mulţI absolvenţi înscrişi sunt la Facultatea de Agricultură, la cele şapte specializări. „Susţinerea examenului şI prezentarea proiectelor de diplomă vor avea loc în perioada 22-27 iunie 2020. Atât proba scrisă cât şi susţinerea proiectelor au loc în aceeaşi zi, în mai multe serii, la intervale orare diferite, astfel încât să se asigure distanţarea între candidaţi atât în timp cât şi spaţiu, totul concretizându-se într-o planificare minuţioasă pe care viitorii noştri absolvenţi o cunosc din timp“, a precizat conf. univ. dr. Denis Ţopa, decanul Facultăţii de Agricultură a USAMV Iaşi.

La Facultatea de Horticultură s-au înscris 93 de absolvenţi, la cele trei specializări, în timp ce la Facultatea de Zootehnie sunt înscrişi 109 viitori ingineri, la cele patru specializări. La Facultatea de Medicină Veterinară sunt 114 tineri viitori medici veterinari care vor susţine examenul de finalizare la sediul instituţiei, în timp ce tinerii străini, studenţi în ultimul an, la Medicină veterinară cu predare în limba engleză, vor susţine examenul în mediul online, duminică, 26 iunie, pe platform ZOOM.

 

Comentarii