Succes la scor la handbal feminin, unde gunoiul se ascunde sub preş

luni, 17 octombrie 2022, 01:50
1 MIN
 Succes la scor la handbal feminin, unde gunoiul se ascunde sub preş

Echipa de handbal feminin CSM Iaşi 2020 a obţinut, în sfârşit, prima victorie concludentă în Divizia A, ultimul eşalon intern. Sâmbătă, formaţia pregătită de Daniel Bura şi Macrina Tomuleac a trecut lejer de o echipă modestă, CSM Făgăraş, 37-19 (17-10). 

Despre acest meci, clubul ieşean a avut o mulţime de postări pe pagina sa de facebook. Pagină de pe care nu se poate afla însă nici acum rezultatul partidei din runda precedentă, 18-44 contra echipei braşovene Corona!

În urma succesului de sâmbătă, CSM Iaşi 2020, care mai are un succes (29-26 cu echipa secundă a primei ligi, CSM Galaţi, care a ales să joace la Iaşi duelul programat pe teren propriu) şi două înfrângeri (16-20 la Piatra Neamţ, cu o formaţie care s-a bazat pe opt jucătoare şi 23-26 acasă cu junioarele de la CNE Sfântu Gheorghe) se situează pe locul VI al clasamentului Seriei B.

În fruntea seriei în care se întrec zece cluburi sunt Corona şi CSM Bacău, care au maximum de puncte, 15, nouă mai mult decât ieşencele. În runda următoare, CSM Iaşi 2020 va juca în deplasare, contra CS Harghita. 

Comentarii