SURSE Florin Cîțu a transmis PSD că social-democrații vin la negocieri cu măsurile lui Liviu Dragnea

duminică, 14 noiembrie 2021, 10:16
1 MIN
 SURSE Florin Cîțu a transmis PSD că social-democrații vin la negocieri cu măsurile lui Liviu Dragnea

Premierul interimar Florin Cîțu a transmis membrilor din echipa de negociere a PSD că nu este de acord cu taxa de solidaritate, conform surselor politice consultate de G4Media. Negocierile se reiau la ora 11:00.

În ședința de sâmbătă, Cîțu le-a reamintit social-democraților că nu a fost de acord nici în 2017 cu această propunere și, de asemenea, a subliniat că măsura s-a regăsit și în programul de guvernare al fostului premier Mihai Tudose care a condus Executivul în timp ce lider al PSD era Liviu Dragnea, dar și în programul de guvernare al predecesorului lui Tudose, Sorin Grindeanu.

Liderul PNL a mai spus negociatorilor PSD că nu este de acord nici cu taxarea progresivă și că liberalii nu vor prelua măsurile pe care Liviu Dragnea voia să le impună pentru că dacă aceste taxe ar fi fost benefice atunci social-democrații nu ar fi ezitat să le aplice.

Cîțu le-ar fi reproșat social-democraților că, în momentul de față, cea mai mare problemă pentru PNL este că PSD vine cu măsurile din programul de guvernare al lui Liviu Dragnea, au mai declarat sursele G4Media.

 

Comentarii