SURSE G4MEDIA: Florin Cîţu ar urma să-l susţină pe Dan Vîlceanu pentru funcţia de premier

joi, 18 noiembrie 2021, 13:09
1 MIN
 SURSE G4MEDIA: Florin Cîţu ar urma să-l susţină pe Dan Vîlceanu pentru funcţia de premier

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, ar urma să-l susţină pe Dan Vîlceanu pentru funcţia de premier în şedinţa BEX programată pentru ora 14, în timp ce prim-vicepreşedinţii partidului ar urma să susţină varianta Nicolae Ciucă, agreată şi de şeful statului, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid. 

Alte surse susţin însă că Florin Cîţu nu va face această propunere, mai ales că miercuri seara ar fi avut o discuţie tensionată cu cei patru prim-vicepreşedinţi, Rareş Bogdan, Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu şi Lucian Bode. Cei patru ar fi încercat să-l determine să renunţe la ambiţia de a se propune premier.

Florin Cîţu a făcut, miercuri seara, o serie de declaraţii contradictorii şi aparent ironice referitoare la propunerea de premier. Liderul PNL a susţinut că l-ar fi propus la întâlnirea cu Marcel Ciolacu pe Alexandru Rafila pentru funcţia de premier, dar că liderul PSD ar fi refuzat. Tot în cheie ironică, liderul PSD i-a transmis joi dimineaţa că a auzit din spaţiul publică că liderul PNL i-ar fi făcut o astfel de propunere şi că este total de acord ca Alexandru Rafila să fie propunerea de premier.

 

Comentarii