Suspecţii pentru uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner sunt: Zuleam, Ghiţă şi Minae

sâmbătă, 18 noiembrie 2023, 16:21
1 MIN
 Suspecţii pentru uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner sunt: Zuleam, Ghiţă şi Minae

Numele celor trei bărbaţi suspecţi de uciderea omului de afaceri sibian Adrian Kreiner au apărut pe portalul de judecată al Tribunalului Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro. Aceştia sunt Cosmin Costinel Zuleam, Laurenţiu Ghiţă şi Marian Cristian Minae. Informaţia a fost postată iniţial de fostul poliţist Marian Răduinea, pe pagina sa de Facebook.

Propunerea de arestare preventivă se va judeca în 22 noiembrie, de la ora 9.30 la Completul 6 Drepturi şi Libertăţi, se precizează pe site-ul just.ro.

Procurorii sibieni au anunţat vineri că s-a început urmărirea penală împotriva celor trei presupuşi ucigaşi ai omului de afaceri Adrian Kreiner. Aceştia sunt din judeţul Dolj şi au vârsta de 31, 33 şi 34 de ani. Ei sunt acuzaţi de comiterea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată.

”Până în prezent nu s-a reuşit localizarea acestora, existând posibilitatea să fi părăsit teritoriul ţării. Doi dintre autori au antecedente penale”, anunţă prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Mihaela Ruginosu.

Tot vineri, procurorul de caz a dispus reţinerea unui bărbat de 44 de ani din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, faţă de care s-a dispus începerea urmăririi penale petnru favorizarea infractorului. El i-ar fi ajutat pe cei trei cu găzduire şi transport, contribuind la plecarea din ţară a unuia dintre autori, precizează procurorul sibian.

”Din probele administrate până în prezent se conturează ideea că motivul pătrunderii în locuinţa victimei a fost jaful”, se mai arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, potrivit turnulsfatului.ro.

SURSA: G4MEDIA

Comentarii