Tânăr de 25 de ani, spulberat de o maşină în timp ce cobora dintr-un alt autovehicul

joi, 19 mai 2022, 09:27
2 MIN
 Tânăr de 25 de ani, spulberat de o maşină în timp ce cobora dintr-un alt autovehicul

Accident cumplit din cauza neatenţei. Un tânăr de doar 25 de ani şi-a găsit sfârşitul după ce a fost victima unui tragic accident de circulaţie.

Incidentul a avut loc în comuna Corni, la câteva ore după miezul nopţii. Tânărul era pasager într-un autoturism cu volanul pe partea dreaptă şi era condus spre casă de un amic de-al său. Şoferul a oprit maşina pe partea dreaptă a drumului, la câteva zeci de metri de casa amicului său, iar acesta a coborât din maşină, pentru a parcurge restul distanţei pe jos. Din păcate, în acel moment a venit din spate un autoturism marca Volkwagen Touran, condus de un şofer începător, care pur şi simplu l-a spulberat pe cel abia coborât din maşină. Impactul a fost atât de violent, încât victima a fost aruncată la câţiva metri distanţă.

Cei de la faţa locului au apelat imediat 112, dar din păcate, cadrele medicale solicitate la accident nu au putut face nimic, decât să constate decesul. “Victima a suferit traumatisme severe la nivel cranian, cu pierdere de substanţă cerebrală, multiple fracturi la nivelul membrelor. Moartea a fost una instantanee”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiştilor, care au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. O autospecială SOS Savencu a fost solicitată ulterior la faţa locului pentru a ridica autoturismul, care urmează să fie expertizat de specialişti.

SURSA: monitorulbt.ro

 

 

Comentarii