Tânăr în stare critică după ce şi-a turnat benzină pe corp și și-a dat foc

luni, 27 mai 2019, 01:59
1 MIN
 Tânăr în stare critică după ce şi-a turnat benzină pe corp și și-a dat foc

Situaţie critică pentru un tânăr de 23 de ani, din Iaşi. Bărbatul a vrut să se sinucidă sâmbătă noaptea, şi-a turnat benzină pe corp şi apoi şi-a dat foc. Acesta a ajuns la spital cu arsuri pe mai bine de jumătate din corp, pe faţă, gât, torace, abdomen şi mâini. Acesta avea şi arsuri de căi aeriene, astfel că medicii au decis intubarea imediată şi ventilarea mecanică.

El a ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului „Sfântul Spiridon“ din Iaşi imediat după miezul nopţii, peste noapte a fost ţinut în secţia de terapie intensivă a unităţii medicale, iar dimineaţă s-a decis transferul către un spital din Bucureşti.

„Pacientul în vârstă de 23 de ani a fost adus la spital cu arsuri de gradul al II-lea prin flacără la nivelul gâtului, toracelui abdomenului, membrelor superioare şi feţei. De asemenea, acesta avea arsuri de căi aeriene, astfel că am dispus intubarea oro-traheală şi ventilarea mecanică. Pacientul a fost internat pe parcursul nopţii în ATI şi apoi transportat în Capitală“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Comentarii