Tânărul de 19 ani care a pierit în submarinul dispărut, îngrozit de expediție: a mers doar ca să nu-și supere tatăl

vineri, 23 iunie 2023, 14:34
1 MIN
 Tânărul de 19 ani care a pierit în submarinul dispărut, îngrozit de expediție: a mers doar ca să nu-și supere tatăl

Moartea tragică a celor cinci pasageri ai submersibilului Titan, aflat în expediție către epava Titanicului, a întristat întreaga planetă, iar noile detalii despre pasageri dau o notă și mai tristă nefericitului eveniment. Daily Mail a aflat că studentul de 19 ani care și-a pierdut viața în expediție era pur și simplu “îngrozit” de ideea de a urca în submarin, însă nu a vrut să își dezamăgească tatăl.

 

Omul de afaceri pakistanez Shahzada Dawood și fiul său Suleman, în vârstă de 19 ani, au fost două dintre cele cinci victime ucise pe loc când submersibilul OceanGate a suferit o „implozie catastrofală” la doar 1.600 de metri de epava Titanicului, potrivit Gărzii de Coastă a SUA, citată de tabloidul britanic.

Tânărul Suleman s-ar fi alăturat echipajului doar pentru a-i face pe plac tatălui său de Ziua Tatălui, a dezvăluit mătușa lui îndurerată.

Mătușă băiatului și sora milionarului Shahzada Dawood a povestit pentru NBC că tânărul nu era deloc pregătit pentru o asemenea aventură. “Este o situație ireală. Parcă sunt prinsă într-o film foarte prost, cu numărătoare inversă”, spunea mătușa, care recunoaște că nu s-ar fi urcat în submarin nici dacă i-ar fi dat cineva un milion de dolari.

Comentarii