De Business

Punem punctul pe știi

COMUNICAT DE PRESA

Târgul de Cariere reuneşte, în acest weekend, la Palas angajatori de top, precum: Samsung, Amazon, Michelin şi mulţi alţii

joi, 17 martie 2022, 12:25
2 MIN
 Târgul de Cariere reuneşte, în acest weekend, la Palas angajatori de top, precum: Samsung, Amazon, Michelin şi mulţi alţii

Târgul de Cariere ajunge, odată cu primăvara, la tine în oraş şi te invită să faci #primulpas spre angajare, să vii la întâlnirea faţă în faţă cu reprezentanţii celor mai apreciate companii. În acest weekend, organizatorii Târgului de Cariere te aşteaptă la Palas, să descoperi joburile momentului din diverse sectoare de activitate, cultura organizaţională, dar şi valorile companiilor.

 

În perioada 18 – 19 martie 2022, în intervalul orar 10.00 – 18.00, la Palas are loc Târgul de Cariere, unde ai ocazia să afli ce au de oferit companiile de top în Iaşi şi alte oraşe. La această ediţie, cele mai multe cereri de personal vin de la domenii ca: producţie, automotive, transport şi logistică, inginerie, programare şi IT, achiziţii, resurse umane, contabilitate, BPO, relaţii şi suport clienţi şi multe altele.

Printre companiile care vor fi prezente la Târgul de Cariere din Palas se numără şi: IULIUS, Samsung, HCL, Michelin, UniCredit, Amazon, Grenzebach, Purolite, Vitesco, VEO, Optima, Capgemini, Build Corp şi multe altele.

Lista cu locurile de muncă ale acestei ediţii ieşene este variată: specialişti pentru relaţii şi suport clienţi, experţi în achiziţii, contabili, recrutori, marketeri, ingineri, chimişti, programatori, testeri, reprezentanţi comerciali, consultanţi, studenţi pentru diverse internshipuri, operatori de asamblare, operatori de producţie, stivuitorişti, şoferi, instalatori.

„Cei doi ani de pandemie au pus pe pauză evenimentele fizice aşa cum le ştiam, acest lucru fiind o provocare atât pentru noi, cât şi pentru angajatori. Am fost nevoiţi să găsim noi soluţii pentru a ne continua implicarea în procesele de recrutare, de la distanţă. Totuşi, anul acesta vine ca un nou început, un început pe care îl simţim cu toţii. Putem reveni şi face din nou primul pas, faţă în faţă. Angajatorii şi candidaţii se pot întâlni, din nou, direct; pot face primii paşi în relaţia lor profesională chiar de la Târgul de Cariere”, spune Mihai Daniel Cotoş, Founder & CEO Târgul de Cariere şi Digital Crusade.

Pe parcursul celor două zile, specialiştii invitaţi sunt pregătiţi să ofere informaţii utile despre traseul unei cariere şi să răspundă dorinţelor de cunoaştere care vin dinspre toţi cei care le trec pragul standurilor. Întâlnirile faţă în faţă cu recrutorii, din Atriumul Palas, vor fi completate de livestream-ul din studioul mobil aflat la faţa locului, care va reuni pe lângă informaţii despre locurile de muncă disponibile şi interviuri cu reprezentanţi ai companiilor sau prezentări ale colaboratorilor. Livestream-ul va fi difuzat pe reţelele de socializare ale Târgului de Cariere, dar şi pe targuldecariere.ro.

Chiar dacă primul pas spre angajare e faţă în faţă, poţi aplica şi online la joburile existente, în urma contului creat înainte, în timpul, dar şi după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro.

 

 

 

Comentarii