Tensiuni și în tabăra PSD. Se bat mai mulți pentru funcția de vicepremier

marți, 23 noiembrie 2021, 12:28
1 MIN
 Tensiuni și în tabăra PSD. Se bat mai mulți pentru funcția de vicepremier

Sunt tensiuni în PSD: Marcel Ciolacu și Paul Stănescu nu reușesc să se înțeleagă cine va fi vicepremier din partea social-democraților. Sunt două variante: Sorin Grindeanu sau Gabriela Firea.

Social-democrații au vrut că numele noului vicepremier să fie clar încă din această dimineață și au fost discuții pe această temă. Astfel, în vreme ce liderul Partidului, Marcel Ciolacu, îl susține pe Sorin Grindeanu, secretarul general al partidului, Paul Stănescu, o vrea pe Gabriela Firea în această funcție.

Cum nu au reușit să ajungă la nicio concluzie în această dimineață, pesediștii au convocat o ședință pentru această după-amiază.

Cu un nume trebuie să vină PSD și pentru funcția de secretar general a Guvernului. Până în prezent, în acest sens se vehiculează numele lui Marian Neacșu, însă nici în această privință nu a existat o concluzie clară în această dimineață.

Tot astăzi vor fi înlocuiți membrii Biroului Permanent de la Camera Deputaților și Senat care vor ocupa funcții de miniștrii. Funcțiile vacante vor reveni altor colegi social-democrați.

În plus, astăzi s-ar putea ca Marcel Ciolacu să preia funcția de președinte al Camerei Deputaților. 

Comentarii