Teroare în Tătăraşi! Locuitorii fac nopţi albe din cauza muzicii asurzitoare de la cluburile din zona Ciric

sâmbătă, 14 mai 2022, 17:50
1 MIN
 Teroare în Tătăraşi! Locuitorii fac nopţi albe din cauza muzicii asurzitoare de la cluburile din zona Ciric

Locuitorii din cartierul Tătăraşi se plâng că muzica de la cluburile situate pe malurile lacurilor Veneţia şi Ciric îi deranjează şi din acest motiv nu se pot odihni.

“O primă noapte albă ,oferită' tătărăşenilor de administratorii cluburilor de pe malul lacurilor Veneţia şi Ciric, pe ritmuri de drum&base, ce au răsunat în forţă până spre ziuă. Ce contează că deranjezi un cartier întreg, ce contează că ai putea obţine aceeaşi atmosferă şi la o jumătate din volum, ce contează că ai putea, cu o minimă investiţie, să montezi nişte panouri fono-absorbante în partea dinspre oraş a boxelor, ce contează că ne dorim să trăim într-un oraş european, civilizat, în care respectul faţă de cetăţean ar trebui să primeze? Business-ul să prospere, banul să iasă! Alo, autorităţile locale, se implică cineva în soluţionarea aceastei probleme, devenită cronică?”, se arată în grupul de Facebook-Tătăraşi.

“La 4 dimineaţa încercam să-mi readorm copii. Iar sezonul abia a început… Chiar nu îi poate opri nimeni?”;  “Si in zona cimitirului se aude”; “Cred că, cea mai eficientă soluţie ar fi o petiţie on-line, pe acest grup, semnată de cât mai mulţi, în baza căreia să se înainteze o plângere către autorităţile locale (Poliţie, Primărie…)”, se putea citi la comentariile lasate de oamenii la postarea de mai sus.

Comentarii