The Times recomandă Transilvania și Castelul Bran pe lista destinațiilor de Crăciun pentru 2023. Pe listă, și Alpii Austrieci sau lacurile din Canada

miercuri, 28 decembrie 2022, 12:25
1 MIN
 The Times recomandă Transilvania și Castelul Bran pe lista destinațiilor de Crăciun pentru 2023. Pe listă, și Alpii Austrieci sau lacurile din Canada

The Times recomandă Transilvania și Castelul Bran pe lista destinațiilor de Crăciun pentru 2023. Lista conține 15 destinații și pe ea se mai află Thailanda, Barbados, Alpii Austrieci sau lacurile din regiunea Ottawa, din Canada.

Castelul Bran este promovat de the Times sub titlul „Pentru un succes răsunător: răsfăț ardelean”.

„Nimic nu exprimă «festiv» mai mult decât Dracula. Bine, poate nu, dar să stai în această moșie demnă de un conte promite multă atmosferă de iarnă.

Veți fi sechestrați într-un colț al Munților Carpați din Transilvania, care oferă ierni cu multă zăpadă, într-un conac străvechi care are oferă camere de oaspeți care datează din epoca medievală (dar acum sunt dotate cu saune și căzi cu apă sărată).

Activitățile includ plimbări cu cai și căruțe prin sate frumoase, o excursie la Castelul Bran (de unde s-a inspirat Bran Stoker pentru vampirul său), o seară de urmărire a urșilor și șansa de a gusta delicatesa de Crăciun, Kurtoskalacs. O sărbătoare de Crăciun este găzduită de actualul Conte Kalnoky”, scrie The Times.

Publicația arată că șase nopți la Bran, „full board”, costă 1.293 de lire de persoană.

În 2018, încântați de legenda Castelului Bran, 1000 de americani au petrecut acolo Halloween-ul.

Întreaga petrecere a fost organizată de o agenție de turist și fiecare participant a plătit câte 329 de dolari.

Mai mult, pe defapt.ro

Comentarii