Tragedie cumplită la Bacău: 4 morți, printre care doi copii, după ce un tren a intrat în mașina în care se aflau

duminică, 16 iulie 2023, 15:57
1 MIN
 Tragedie cumplită la Bacău: 4 morți, printre care doi copii, după ce un tren a intrat în mașina în care se aflau

În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Orbeni, în urma unui apel care anunța faptul că un autoturism a fost lovit de tren.

De urgență, la locul indicat s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

În urma impactului au rezultat patru victime, pentru care, din nefericire, s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori și doi adulți, au transmis reprezentanții ISU Bacău.

„Menționez faptul că, semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcționa în condiții normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00. În acest moment circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate“, au transmis reprezentanții CFR Infrastructură, potrivit focuspress.ro.

Traficul feroviar este blocat în aceste momente. Cazul a rămas în atenția poliției, care va stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului.

FOTO: focuspress

Comentarii