Trucuri WhatsApp: cum să trimiți mesaje care dispar

miercuri, 23 iunie 2021, 10:20
1 MIN
 Trucuri WhatsApp: cum să trimiți mesaje care dispar

WhatsApp nu este degeaba cea mai populară aplicație de chat. Programul celor de la Facebook integrează o serie de funcții utile pe care ar fi bine să le ai în vedere. Printre ele se numără mesajele care dispar.

La fel ca alte câteva aplicații îndrăgite de chat, WhatsApp îți permite să trimiți mesaje care, după o perioadă de timp predeterminată, nu mai pot fi recuperate. Pentru a profita de opțiunea respectivă intră pe conversația pe care o porți cu un prieten și atinge-i numele din partea de sus a ferestrei de chat.

De acolo, apasă pe Mesaje temporare. Imediat îți va fi servită o notificare prin care îți este atrasă atenția asupra faptului că deși mesajele efective și toate fotografiile sau clipurile expediate în acest fel vor dispărea, pot fi în continuare imortalizate. Destinatarul poate face o captură de ecran conversației sau îți poate redirecționa o imagine sau un mesaj.

Optează pentru Ok în acea fereastră și bifează Da, pentru a transforma acea fereastră de chat într-una cu mesaje temporare. În ceea ce privește perioada după care dispar mesajele expediate în acest mod, este bătută în cuie la 7 zile, atât. Nu poți opta pentru 15 minute, o oră, o zi sau altă unitate de timp, doar o săptămână întreagă, după cum se poate vedea și în descrierea oficială a funcției.

Aflați amănunte de pe playtech.ro.

Comentarii