Trump insistă că americanii trebuie să aibă dreptul să poarte arme de foc, în ciuda recentului masacru de la o școală din Texas

sâmbătă, 28 mai 2022, 11:40
1 MIN
 Trump insistă că americanii trebuie să aibă dreptul să poarte arme de foc, în ciuda recentului masacru de la o școală din Texas

Trump vrea arme pentru toți americanii. Fostul preşedinte Donald Trump a cerut vineri „înarmarea cetăţenilor” pentru a lupta împotriva „răului din societatea noastră”, care, a spus el, se află în spatele masacrului de la şcoala primară din Texas, transmite AFP.

Miliardarul republican a luat cuvântul în faţa celei mai mai importante organizații de lobby americane a armelor de foc (NRA), care, întâmplător, şi-a ţinut convenţia anuală la câteva sute de mile de oraşul din Texas unde a avut loc masacrul în care au fost ucişi 19 copii şi două profesoare.

„Existenţa răului în societatea noastră nu este un motiv pentru a dezarma cetăţenii care respectă legea”, a spus fostul preşedinte.„Existenţa răului este motivul pentru care este necesară înarmarea cetăţenilor care respectă legea”, a spus el.

Donald Trump l-a acuzat pe succesorul său, Joe Biden, şi Partidul Democrat că exploatează politic „lacrimile familiilor îndoliate” încercând să adopte legi privind armele.

Mai mult, pe defapt.ro

Comentarii