Tupeu: primarul PSD acuzat că a fugit de la locul accidentului spune că era acasă, la TV, și nu a auzit când poliția îl striga de la poartă

vineri, 03 februarie 2023, 13:10
2 MIN
 Tupeu: primarul PSD acuzat că a fugit de la locul accidentului spune că era acasă, la TV, și nu a auzit când poliția îl striga de la poartă

Toader Lavric, primarul PSD din comuna suceveană Satu Mare, acuzat că ar fi fugit de la locul accidentului, spune că era acasă, la televizor, și nu a auzit când poliția îl striga de la poartă. În plus, el susține că nu a fost implicat în nici un accident și totul este o înscenare.

Presupusa victimă a ajuns la spital, cu mai multe coaste rupte.

Primarul ar fi fost implicat, miercuri, într-un accident grav: el ar fi intrat pe contrasens și ar fi lovit o mașină care circula regulamentar. După accident, el a părăsit locul faptei, relatează Glasul Sucevei.

Polițiștii au mers atât acasă la primar, cât și la cea a părinților săi, în speranța că îl vor găsi, însă în zadar. Mașina suspectă că ar fi fost implicat în accident era parcată în curtea acestuia.

Deși au strigat la poartă și au pornit sistemul acustic de pe autospecialele de poliție, nu au primit niciun răspuns.

Primarul PSD acuzat că a fugit de la locul accidentului spune că se uita la TV

Acum, Lavric susține că accidentul s-ar fi petrecut în timp ce el se uita la emisiunea Survivor și bea o bere.

„Aseară nu am auzit că era poliția și mă chema afară, pentru că aș fi ieșit, că nu am nimic de ascuns. Mă uitam la emisiunea Survivor. Am consumat o bere după ce am ajuns acasă, iar mașina mea nu a fost implicată în nici un accident, după cum bine se poarte vedea pe ea. Acest așa-zis accident este cel mai probabil o înscenare”, a susținut primarul.

Potrivit lui Lavric, victima îl acuză pe nedrept fiindcă i-a făcut plângere la poliție pentru că exploatează ilegal balast din albia râului Suceava, scrie Monitorul de Suceava.

Primarul acestei comune sucevene a fost implicat, în ultimele luni, în mai multe scandaluri.

Mai mult, pe defapt.ro

Comentarii