Un adolescent a lăsat jumătate de Suceava fără net și semafoare pentru că îl deranjau luminile ledurilor. A tăiat cablurile la miezul nopții

vineri, 24 iunie 2022, 16:58
1 MIN
 Un adolescent a lăsat jumătate de Suceava fără net și semafoare pentru că îl deranjau luminile ledurilor. A tăiat cablurile la miezul nopții

Un adolescent de 16 ani este cercetat de polițiști pentru infracțiunea de distrugere, după ce a tăiat patru cabluri de alimentare a unui semafor, dar și alte fire de telefonie și internet de pe un bulevard central al municipiului Suceava, relatează News Bucovina.În urma cercetările, polițiștii de la Biroul de Investigaţii Criminale au stabilit că un adolescent de 16 ani din municipiul Suceava este vinovat pentru distrugerea sistemului de semaforizare de la intersecția Străzii Zorilor cu Bulevardul George Enescu.

Tânărul are domiciliul pe Bulevardul George Enescu, unde se află semaforul, și a tăiat cablurile în miezul nopții pentru că era deranjat de lumina ledurile care reflectau în geamurile apartamentului în care locuiește.

Întâmplarea a avut loc în noaptea de 6 spre 7 iunie, când persoane necunoscute au secționat cablurile de alimentare a semaforului din centrul municipiului Suceava, spun politiștii.

De asemenea, au fost tăiate și alte fire aparținând companiilor de telefonie și internet.

După această ispravă, adolescentul de 16 ani este pasabil de închisoare de la 3 luni la 2 ani sau amendă, potrivit codului penal.

Comentarii