Un bărbat care a trăit toată viața în rulotă era, de fapt, multimilionar. Şi-a lăsat toată averea comunităţii

joi, 23 noiembrie 2023, 16:19
1 MIN
 Un bărbat care a trăit toată viața în rulotă era, de fapt, multimilionar. Şi-a lăsat toată averea comunităţii

Un bărbat din New Hampshire, SUA, care a locuit aproape toată viața într-o rulotă nemobilată și a condus o mașină de tuns iarba, era, de fapt, multimilionar. 

Oamenii din orășelul lui, nici măcar apropiații, nu au știut nimic despre averea lui care, după moarte, a lăsat-o în întregime comunității. Geoffrey Holt, care a murit în iunie, la vârsta de 82 de ani, a fost îngrijitorul parcului de rulote în care locuia și el, din orășelul Hinsdale, care are 4.200 de locuitori. „Casa” lui era poate cea mai modestă din tot parcul, având doar un pat și o masă. Singura lui posesiune „de valoare” era o mașină de tuns iarba, pe care o folosea și pe post de autoturism, potrivit CNN.

Edwin „Smokey” Smith, cel mai bun prieten al lui Holt, în același timp și fostul lui angajator, a aflat chiar înainte de moartea acestuia că bărbatul divorțat și fără copii a făcut investiții extrem de profitabile și adunase o avere de 3,8 milioane de dolari. „El nu și-a dorit niciodată mare lucru și părea că are fix ce voia”, a spus Smith. Acesta a mai spus că el a fost cel care i-a sugerat lui Holt să lase prin testament ceva pentru comunitate, dar nu și-a imaginat că bărbatul a decis să doneze întreaga avere orașului, cu instrucțiuni foarte clare ca banii să fie cheltuiți pentru educație, sănătate, recreere și cultură.

Citește mai mult pe digi24.ro.

Comentarii