Un deputat afirmă că Iulian Dumitrescu şi-a condiţionat demisia din funcţiile politice deţinute în PNL

vineri, 02 februarie 2024, 18:42
2 MIN
 Un deputat afirmă că Iulian Dumitrescu şi-a condiţionat demisia din funcţiile politice deţinute în PNL

Deputatul George Ionescu, fost membru al PNL şi unul dintre liderii Forţei Dreptei, afirmă că are informaţii din interiorul PNL conform cărora Iulian Dumitrescu a condiţionat demisia din funcţiile deţinute în partid de aducerea la şefia PNL Prahova a senatorului Ciprian Pandea, care conduce PNL Călăraşi.

”Şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte şi preşedinte al PNL Prahova într-o conjunctură – am aflat-o de la colegii din PNL – într-o conjunctură simplă: a negociat ca în judeţul Prahova să vină preşedintele Biroului Permanent Judeţean Călăraşi, senatorul Pandea. E venit din PSD, taică-su a fost sau este primar PSD. Tot un aranjament a lui Dumitrescu, asta a fost condiţia ”, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, deputatul George Ionescu.

Cititi si: Șeful CJ Prahova, Iulian Dumitrescu, anchetat de DNA, anunță că demisionează din toate funcţiile din PNL

Acesta spune că senatorul Ciprian Pandea ”nu are prea multe recomandări de om corect”, admiţând că, deşi PNL este adversar politic al Forţei Dreptei, în PNL sunt destui oameni capabili să conducă filiala judeţeană, oameni despre care spune că Iulian Dumitrescu i-a ”tras pe dreapta”.

Cititi si: Fabuloasele vacanțe și cumpărături ale baronului PNL de Prahova, Iulian Dumitrescu, în Dubai, Maldive sau Courchevel: doar la Chanel a făcut shopping de peste 7.000 de euro

”Nu văd de ce ar aduce conducerea PNL-ului un expat, mai ales că nici ăsta nu are prea multe recomandări de om corect, când aci, în judeţul Prahova, eu cred că sunt destul de mulţi oameni în Partidul Naţional Liberal care ar putea să conducă partidul şi ă o facă destul de bine, oameni corecţi, oameni care au fost traşi pe dreapta pentru simplul, fapt că nu au acceptat ceea ce ace Dumitrescu chiar dacă suntem opozanţii, sunt destul de mulţi oameni în PNL care ar putea să facă cinste aceste funcţii”, a mai afirmat George Ionescu.

SURSA FOTO: newsweek.ro

Comentarii