Un microbuz de transport persoane s-a izbit de un TIR: o persoană a murit, iar alte şase au fost rănite (FOTO)

marți, 12 septembrie 2023, 07:04
1 MIN
 Un microbuz de transport persoane s-a izbit de un TIR: o persoană a murit, iar alte şase au fost rănite (FOTO)

O persoană a murit şi şase au fost rănite în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz de transport persoane şi un autocamion, pe DN 13A, în localitatea Chibed, din judeţul Mureş.

UPDATE: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Mureş anunţă că şoferul autobuzului a fost descarcerat, însă era mort în momentul în care a fost extras din maşină. Alte două victime sunt în stare gravă, fiind declarate Cod roşu medical. Pentru una dintre acestea, o femeie, a fost chemat de un elicopter SMURD pentru a fi dusă la spital. Patru dintre răniţi sunt în stare mai bună, fiind declaraţi Cod galben medical, în timp ce alţi cinci nu au leziuni grave, precizează sursa citată.

TEXT INITIAL: ”Pe DN 13A, în localitatea Chibed, judeţul Mureş, s-a produs o coliziune frontală între un microbuz de transport persoane şi un autocamion”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În urma impactului şoferul microbuzului a decedat, iar alte 6 persoane se află în investigaţii medicale. La faţa locului a fost solicitat şi un elicopter SMURD. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.\

SURSA FOTO: ardealnews.ro

Comentarii