Un motociclist care a provocat accidentul mortal de la Mălini fiind băut și fără permis, arestat pentru trei infracțiuni

miercuri, 18 octombrie 2023, 09:10
2 MIN
 Un motociclist care a provocat accidentul mortal de la Mălini fiind băut și fără permis, arestat pentru trei infracțiuni

Tânărul în vârstă de 23 de ani care a supraviețuit accidentului de motocicletă de acum câteva zile de la Mălini a ajuns în arest, cu mandat valabil 30 de zile, după ce polițiștii și procurorii au reținut în sarcina lui comiterea a trei infracțiuni.

Judecătoria Fălticeni a dispus, în ședința de marți, 17 octombrie, arestarea preventivă a lui Dumitru Nistor, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Mandatul de arestare este valabil până pe 15 noiembrie inclusiv, dar nu este definitiv, fiind de altfel contestat de inculpat. Prin urmare, mandatul va fi reanalizat de magistrații de la Tribunalul Suceava, dar a fost pus în aplicare.

În noaptea de 13 spre 14 octombrie, în jurul orei 0.30, pompierii militari de la Fălticeni au fost alertați cu privire la producerea unui accident de motocicletă.    

La fața locului, în satul Poiana Mărului, s-a constatat că este vorba de o motocicletă intrată într-un cap de pod. Lângă motocicletă erau căzuți la pământ, lângă gardul unei case, doi tineri.

Unul dintre ei era conștient și cooperant și a fost preluat imediat de echipajul medical. Al doilea era inconștient și s-a trecut la manevre de resuscitare.

Din nefericire, tânărul în vârstă de 26 de ani a fost declarat decedat, în timp ce rănitul, în vârstă de 23 de ani, a fost transportat la spital de către echipajul SMURD.

Din cercetările ulterioare ale poliției a rezultat că tânărul care a supraviețuit a condus motocicleta deși nu are permis de conducere și era băut.

 

Mai mult, pe monitorulsuceava

 

Comentarii