Un politician care i-a fost consilier lui Oprea și soția sa, morți într-un accident

marți, 09 februarie 2021, 09:16
1 MIN
 Un politician care i-a fost consilier lui Oprea și soția sa, morți într-un accident

Politicianul Samuel Calotă, consilier al fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, şi soţia sa au murit într-un accident de maşină produs în judeţul Braşov. Cei doi au lovit din plin un cap de pod. Cu o seară înainte, Calotă publicase pe Facebook versurile poeziei ”Plumb”, scrisă de George Bacovia.

Fost politician PDL, UNPR şi Pro România, Samuel Calotă a murit alături de soţia sa într-un accident groaznic produs pe DN 73, între localitaţile Tohanul Nou şi Râșnov. Se pare că accidentul a venit pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Astfel, bolidul condus de Calotă s-a izbit violent de un cap de pod. Când medicii au ajuns la fața locului, cei doi soţi erau inconştienţi. La scurt timp după aceea, a fost declarat și decesul.

La alegerile parlamentare din decembrie, Samuel Calotă a candidat la Camera Deputaţilor din partea partidului Pro România, în judeţul Teleorman, el fiind președintele filialei județene a formațiunii.

Acesta a fost secretar de stat în Ministerul de Interne, în perioada în care ministru era Gabriel Oprea.

Ca o ironie a sorţii, Samuel Calotă publicase pe pagina sa de Facebook, cu o seară înainte de accident, versurile poeziei ”Plumb” a lui George Bacovia.

Aflați amănunte de pe b1.ro.

Comentarii