Un polițist din penitenciar s-a împuşcat în magazia de armament

sâmbătă, 02 aprilie 2022, 15:33
1 MIN
 Un polițist din penitenciar s-a împuşcat în magazia de armament

Un poliţist de penitenciar de la Penitenciarul Arad a fost găsit împuşcat, sâmbătă, în magazia de armament a unităţii, a transmis Administrația Penitenciarului Arad printr-un comunicat de presă. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă în acest caz.

Din primele date, polițistul de la Penitenciarul din Arad s-a împușcat cu arma din dotare. Agentul în vârstă de 32 de ani era angajat de trei ani în instituție.

„În data de 2 aprilie, în jurul orelor 12:00, un polițist de penitenciare care avea atribuții de manipulare și distribuire a armamentului, aflat în serviciu, angajat al Penitenciarului Arad, a fost găsit împușcat, în magazia de armament a unității”, au transmis reprezentanții penitenciarului din Arad într-un comunicat de presă. Echipajul SMURD sosit la faţa locului a constatat decesul. Pe lângă ancheta începută de procurori, conducerea Penitenciarului Arad a început o anchetă internă. Agentul nu era cunoscut de colegi cu probleme de sănătate, emoţionale sau financiare, astfel că deocamdată nu se ştie de ce şi-ar fi luat viaţa.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii