Un puşti din Mogoşeşti este filmat în timp ce cinci colegi îl lovesc cu pumnii şi picioarele până cade la pământ – UPDATE

miercuri, 08 februarie 2023, 20:31
1 MIN
 Un puşti din Mogoşeşti este filmat în timp ce cinci colegi îl lovesc cu pumnii şi picioarele până cade la pământ – UPDATE

Mai mulţi elevi au fost surprinşi în timp ce băteau crunt un coleg pe o stradă dintr-o localitate din Iaşi. 

Hutupasu Costel a postat pe un clip pe contul său de Facebook cu următorul mesaj:“Aşa se întâmplă în Mogosesti. ….. Să se facă dreptate”. În filmuleţ se observă cum un puşti este înconjurat de alţi cinci adolescenţi care îl lovesc cu pumnii şi picioarele până ce tânărul cade la pământ. În comentariu sunt nominalizaţi şi elevii implicaţi, dar din motive evidente nu le vom folosi numele aici. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE – Precizările Poliţiei:

“Ieri, 08 februarie a.c., polițiștii Postulului de Poliție Mogosesti au fost sesizați de către tatăl minorului agresat cu privire la faptul că agresiunea a avut loc la data de 07 februarie a.c., după terminarea orelor.

Bărbatul și-a rezervat dreptul de a depune plângere penală pentru lovire sau alte violențe.

Polițiștii efectuează verificări  cu privire la acest caz, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale.

Toți tinerii implicați în eveniment au fost identificați.

A fost informat și Biroul de Siguranță Școlară cu privire la această situație, în vederea desfășurării de activități preventive în unitățile de învățământ în care învață tinerii.”

Comentarii