Un român, pe lista celor mai căutaţi 62 de infractori făcută publică de Europol

vineri, 03 decembrie 2021, 20:33
1 MIN
 Un român, pe lista celor mai căutaţi 62 de infractori făcută publică de Europol

Agenţia Uniunii Europene pentru combaterea criminalităţii, Europol, a publicat vineri lista celor mai căutaţi 62 de infractori, sub titlul „Ascunşi la vedere", iar pe aceasta figurează și un român de 28 de ani, care ar fi comis o serie de infracțiuni grave pe teritoriul Irlandei

Cetățeanul român căutat de Europol se numește Miluţ-Liviu Ciucheş și, potrivit paginii publicate despre acesta de Poliţia Română, a constituit în aprilie 2014, în timp ce se afla în Irlanda, împreună cu alți români, un grup de criminalitate organizată cu scopul obținerii de venituri financiare din fapte ilegale. Membrii grupării sunt suspecți de mai multe infracțiuni de șantaj, omor calificat, tentativă la omor calificat și tâlhărie calificată.

"Arestare preventiva 30 zile pentru savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, omor calificat, tentativa de omor calificat si talharie calificata. Fapta: In perioada aprilie 2014, in timp ce se afla pe teritoriul Irlandei, inculpatul impreuna cu alti cetateni romani au constituit un grup de criminalitate organizata cu scopul obtinerii de venituri financiare din fapte ilegale, fiind suspecti de comiterea de acte materiale ale infractiunilor de santaj, omor calificat, tentativa la omor calificat si talharie calificata. Semnalmente: inaltime 1,75 m, greutate cca. 85 kg, corpolenta atletica, ochii caprui, fata rotunda, par saten, tip drept", conform descrierii.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro și politiaromana.ro.

Comentarii