Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Polițiștii l-au găsit abia câteva ore mai târziu

vineri, 16 iunie 2023, 12:39
2 MIN
 Un român și-a uitat soția pe o autostradă din Germania. Polițiștii l-au găsit abia câteva ore mai târziu

Un incident atipic a avut loc pe o autostradă din Germania, unde un român și-a uitat soția într-o zonă de odihnă. Femeia s-a trezit singură, fără să cunoască limba.

Concret, bărbatul a oprit pe Autostrada A4, în estul Germaniei, în zona de odihnă Am Eichelberg, pentru a merge la toaletă. Deși femeia a zis inițial că nu are nevoie, între timp s-a răzgândit și a coborât din mașină. Când bărbatul s-a întors, nu a observat că soția lui lipsește, drept urmare a plecat la drum mai departe, relatează Saechsische.Când femeia a revenit de la baie, nici urmă de mașină sau de soț. A cerut ajutorul autorităților, care au transmis ulterior că a suferit un șoc, mai ales că nu cunoștea limba.

Toate secțiile de poliție de autostradă din Saxonia au fost sesizate telefonic pentru a-l localiza pe bărbat, lucru care s-a întâmplat abia câteva ore mai târziu.Când și-a dat seama de cele întâmplate, bărbatul s-a apucat să ia la rând toate locurile de parcare pentru a-și găsi soția, dar nu mai știa unde s-a oprit.La primele ore ale dimineții, cei doi români au avut parte de o fericită "reuniune de familie", mai scrie sursa citată."Vă rugăm să verificați întotdeauna dacă toți pasagerii sunt înapoi în mașină după o pauză", spune poliția, într-un mesaj transmis ca urmare a acestui incident.

Sursa: ziare.com

Comentarii