Un specialist cu produse de înfrumusetare în Moldova Center! (P)

vineri, 17 martie 2023, 06:30
2 MIN
 Un specialist cu produse de înfrumusetare în Moldova Center! (P)

Zona de retail a clădirii Moldova Center este în permanentă îmbunătățire! Pe lângă pregatirea deschiderii unui mare magazin Mega Image, în locul fostului Carrefour Market, alți noi chiriași vin aici cu produse și servicii de calitate!

Așadar, vești bune la începutul primăverii! De la 1 martie, la parterul clădirii Moldova Center, lângă insula Sevda, Thetamed și-a deschis un punct de vânzare pentru cosmetice profesionale.

Thetamed a apărut din pură motivație pentru îngrijirea și înfrumusețarea oamenilor și  din 2019 au fost consolidate bazele unei pasiuni, clădită cu grijă, responsabilitate și devotament. Pasiunea s-a dezvoltat organic, dar în același timp rapid, motivată de zâmbetul clienților săi. Până acum, www.thetamed.eu a pus la dispoziție peste 60.000 de produse, care au ajuns la zeci de mii de clienți fizici și profesioniști din România.

Dezvoltarea afacerii a început din dorința sinceră de a aduce ceva mai mult decât frumusețe și ingrijire. Au fost căutat produse ce au la bază ani de cercetare, în laboratoare cu tradiție, care și-au dovedit calitățile terapeutice și eficiența în scopul pentru care au fost create.

În magazinul din Moldova Center a fost adusă o gamă diversificată de produse cosmetice profesionale, dedicate îngrijirii atât feminine, cât și masculine. Vă veți întâlni cu branduri precum: Tassel, Eurostil, MCCM, Roial, Italwax, Eurosun, Marmara, Osma, Derby, Ragnar, Pollie, Gehwol, Yamuna, Dr. Kelen, Solanie.

Unele dintre aceste branduri sunt distribuite doar de Thetamed în România, sau de colaboratorii săi direcți, ceea ce ajută la extinderea ariei de desfacere, astfel încât tot mai mulți clienți să se bucure de produse calitative, la prețuri competitive! Obiectivul Thetamed este de a ajunge la fiecare dintre clienți, fie că este vorba de servicii profesionale în saloane, sau de o îngrijire riguroasă acasă.

Astfel, sunteți așteptați în magazinul din Moldova Center, parter – de unde puteți ridica și comenzile realizate pe site-ul www.thetamed.eu și găsiți noii parteneri pentru cumpărături rapide și eficiente!

 

Comentarii