Un tânăr de 31 de ani băut şi fără permis a fost urmărit de poliţişti pe un câmp până să fie prins

sâmbătă, 17 iunie 2023, 16:38
1 MIN
 Un tânăr de 31 de ani băut şi fără permis a fost urmărit de poliţişti pe un câmp până să fie prins

Un individ în vârstă de 31 de ani, din comuna Dărmăneşti, s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea a două infracţiuni, după ce a consumat alcool şi a condus un vehicul fără a deţine permis de conducere, potrivit monitorulsv.ro.

Evenimentul a avut loc joi seara, în jurul orei 22:00, atunci când poliţiştii de la Secţia de Poliţie Dărmăneşti au oprit un autoturism de culoare gri, marca BMW, pe un drum comunal din satul Măriţei. În momentul în care li s-au dat semnalele regulate de oprire pentru acest autovehicul, şoferul a virat la stânga şi a continuat să conducă pe câmpul de lângă terenul de sport al Primăriei Dărmăneşti, pe o distanţă de aproximativ 100 de metri, înainte de a se opri.

La coborârea din maşină, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din satul Măriţei, nu a prezentat actul de identitate şi permisul de conducere poliţiştilor. El le-a declarat că nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi că autoturismul nu are o asigurare de răspundere civilă auto (RCA) valabilă şi nici inspecţia tehnică periodică obligatorie efectuată.

Comentarii