Un tractorist din Focuri şi-a făcut de cap duminică: trei infracţiuni dintr-un foc

marți, 07 septembrie 2021, 01:50
1 MIN
 Un tractorist din Focuri şi-a făcut de cap duminică: trei infracţiuni dintr-un foc

Un ieşean beat turtă din comuna Focuri a reuşit să îşi treacă în palmares, într-o singură seară, nenumărate încălcări ale legii. Bărbatul şi-a petrecut o mare parte din ziua de duminică, 5 septembrie, consumând băuturi alcoolice, după care s-a urcat la volanul tractorului pe care îl avea parcat în curtea locuinţei.

Ieşeanul în vârstă de 51 de ani a considerat că este o idee bună să iasă la o plimbare pe drumurile publice din localitate, fără să îşi mai amintească că nu are permis de conducere. Însă după numai câteva sute de metri, bărbatul a pierdut controlul utilajului agricol şi s-a oprit în gardul locuinţei unui consătean, pe care l-a distrus pe o lungime de aproximativ şase metri.

Agenţii de la Postul de Poliţie Focuri au ajuns la faţa locului în jurul orei 20:00, unde l-au găsit în stare de ebrietate pe ieşean. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest de către poliţişti, rezultând o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat. După o verificare a ieşeanului în bazele de date, poliţiştii au constatat şi că utilajul agricol nu era înmatriculat.

După ce a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, pe numele bărbatul a fost întocmit un dosar penal. Ieşeanul din comuna Focuri este acum cercetat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul neînmatriculat, dar şi pentru distrugere. 

Comentarii