UPDATE – Gravida implicată în accidentul de la Bălţaţi este infectată cu COVID. Ea a fost transferată la Maternitatea Elena Doamna

marți, 01 februarie 2022, 10:39
2 MIN
 UPDATE – Gravida implicată în accidentul de la Bălţaţi este infectată cu COVID. Ea a fost transferată la Maternitatea Elena Doamna

Gravida care a fost implicată în accident este în acest moment la Maternitatea Elena Doamna, unde urmează să nască. Are 24 de ani și se află la prima sarcină. 

UPDATE: Gravida din accidentul de azi dimineață a născut un băiat de 2700 de grame. Aflați amănunte de AICI.

UPDATE: „Este o pacientă primipară, la prima naștere, de 37 de săptămâni, ea a ajuns la noi din cauza faptului că este și cu infecție Covid, cu naștere declanșată, cu membranele rupte. În momentul de față, este la început de travaliu, 4-5 cm, am evaluat atât gravida, cât și fătul, starea lor este bună, nu au fost afectate în niciun fel de accidentul respectiv. Supraveghem și sperăm să nască natural, copilul nefiind estimat foarte mare la aceasta vârstă de sarcină. Mai departe, sa vedem cum evoluează, sperăm sa fie bine”, dr. Răzvan Socolov, medic primar obstetrică-ginecologie de la Maternitatea Elena Doamna.

TEXT INITIAL: Femeia locuieste în Fărcășeni, comuna Strunga, de acolo venea ambulanța să o transporte la spital la Iași. „Pacienta era însărcinată în 36 de săptămâni, s-au rupt membranele, nașterea era declanșată. A ajuns la noi, unde a fost testată rapid, a ieșit pozitivă și a fost dusă la Maternitatea Elena Doamna”, a precizat dr. Bogdan Doroftei, directorul medical al Maternității Cuza Vodă.

Cititi si: Presupusul vinovat pentru accidentul de la Bălțați abia împlinise 30 de ani şi urma să se căsătorească

Cititi si: Accident grav în această dimineaţă în Bălțați: șapte persoane au murit

Cititi si: El este șoferul din autoutilitară cu sase morți. Avea doi copii

Comentarii