Va mai fi Gabriela Firea candidatul PSD pentru Primăria București? Răspunsul lui Marcel Ciolacu

luni, 17 iulie 2023, 11:31
1 MIN
 Va mai fi Gabriela Firea candidatul PSD pentru Primăria București? Răspunsul lui Marcel Ciolacu

După ce a dat-o cu certitudine candidat PSD la Primăria Capitalei pe Gabriela Firea, Marcel Ciolacu nu mai e așa de tranșant după scandalul azilelor groazei.

Întrebat dacă o mai susține pe Firea cum a declarat de mai multe ori, Marcel Ciolacu a răspuns: „La fel de multe ori am spus că nu avem alegeri locale. La momentul respectiv vom vorbi despre acest lucru”.

Marcel Ciolacu a reiterat că Gabriela Firea nu are nicio vină „instituțională” în cazul azilelor groazei, și că și-a avertizat colegii „să aibă grijă de oamenii care apar” pe lângă ei.

„Să fie un lucru pe care îl învățăm. Să avem grijă de oamenii care apar pe lângă persoanele publice, cei care ne filmează, ne fotografiază ca apoi să folosească aceaste conjuncturi ca să-și vadă scopuri economice. Este un cost mare, dar trebuie să avem foarte mare grijă cu cei care apar în anturajul nostru”, a spus Ciolacu.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a demisionat vineri, ea suspendându-se și din funcția de președinte al PSD București. Firea și-a anunțat demisia printr-un lung mesaj postat pe Facebook, în care spune că este „complet nevinovată”, continuând să susțină că este victimă și că a existat un „război total pentru demolarea” sa „și mai puțin pentru aflarea adevărului”

Mai mult, pe hotnews.ro

Comentarii