Vă puteți cumpăra bilete în autobuz la Iași cu telefonul sau smartwatch-ul

sâmbătă, 26 iunie 2021, 10:21
1 MIN
 Vă puteți cumpăra bilete în autobuz la Iași cu telefonul sau smartwatch-ul

Biletele de călătorie pot fi cumpărate de la POS-urile aflate în mijloacele de transport și utilizând telefonul mobil sau smartwatch-ul, prin intermediul aplicațiilor Google Pay și Apple Pay.

Instalați una dintre aplicațiile de plată, înrolați un card bancar și apropiați spatele telefonului sau ceasul de terminalul POS, timp de câteva secunde, pentru ca plata să fie finalizată.

Amintim că pentru plata cu cardul nu mai este suficientă apropierea acestuia pentru emiterea tichetului de călătorie. Aflați de AICI cum trebuie să procedați.

Pe de altă parte, reprezenații CTP doresc să afle care sunt cele mai tranzitate zone limitrofe Municipiului Iași. În aplicatia 24Pay, pentru abonamentele valabile în două zone a fost introdusă și posibilitatea de a alege cele patru zone limitrofe în care CTP operează trasee de autobuz: Ciurea, Miroslava, Valea Lupului și Tomești. Sunteți rugați ca înainte de plata abonamentului, să bifați zona pe care o tranzitați cel mai des.

"Menționăm că acest lucru nu afectează valabilitatea abonamentului și nici nu limitează circulația în zona bifată, acțiunea facând parte dintr-un studiu de marketing", transmit reprezentanții CTP pe Facebook.

Comentarii