Viața bate filmul: POVESTEA cutremurătoare a botoșănencei care s-a aruncat de la etajul III

vineri, 09 decembrie 2022, 14:27
3 MIN
 Viața bate filmul: POVESTEA cutremurătoare a botoșănencei care s-a aruncat de la etajul III

O înțelegere cu un bărbat pentru îngrijirea unei fetițe a dus la căsătorie. Doar că femeia s-a îndrăgostit de altcineva. A plecat de acasă, dar a fost fugărită de iubit și a nimerit în plasa unor proxeneți. Abia scoasă de soț la liman, s-a aruncat de la etaj pe motiv că acesta i-a ”distrus dragostea”.Tentativa de suicid de la Fălticeni, de săptămâna trecută, când o femeie de 35 de ani, din Dorohoi, s-a aruncat de la etajul III al unui imobil, ascunde o poveste cutremurătoare.

 

Se pare că femeia a încercat să-și ia zilele din dragoste, dar nu pentru soț, ci pentru amantul care o părăsise. Aceasta a profitat de faptul că soțul ei muncea marinar și era mai mult plecat de acasă și a căutat senzații tari, fără să mai țină cont de faptul că are în grijă o fetiță în vârstă de 6 ani, copil dintr-o relație anterioară a soțului ei.

 

Ajutorul pentru fetiță s-a transformat în căsătorie
 

Așa se face că l-a anunțat pe Virgil Andrenoiu, soțul ei, că părăsește domiciliul conjugal, fiind îndrăgostită de altcineva, fără să îi pese că în apartamentul din Fălticeni rămâne o fetiță singură care o striga cu disperare „mami”.

„Eu sunt în etate, fac anul viitor 60 de ani, am cunoscut o femeie acum vreo 10-12 ani, care mi-a făcut un copil. Eu sunt marinar de meserie, stau pe vapor de 37 de ani. Acea femeie a stat cu mine pe vapor, a născut un copil în Olanda, o fetiță, care este sufletul meu, a stat cu mine până la vârsta de nouă luni a fetiței după care a plecat și m-a lăsat cu fetița. Atunci m-am văzut nevoit să caut pe cineva care să mă ajute să-mi cresc copilul și am găsit-o pe Alina. M-am înțeles cu ea să aibă grijă de copilul meu, iar eu să o plătesc. A venit și a stat cu mine pe vapor, aproape un an de zile. În această perioadă ne-am apropiat unul de celălalt și am decis să mergem în România. Așa că am venit la Fălticeni. Ea a rămas acasă cu fetița, iar eu m-am întors pe vapor. Totul a fost bine și frumos. Anul acesta am muncit, am venit acasă doar de trei ori”, potrivit lui Virgil Andrenoiu, soțul femeii din Fălticeni, care s-a aruncat pe geam, scrie glasulsucevei.ro.

Chiar dacă a fost înșelat, bărbatul a fost dispus să o ierte pe soția sa, pentru că aceasta i-a crescut fetița, a îngrijit-o și a fost mereu lângă ea.

Iubire pe TikTok

„După cum am găsit pe telefonul ei, din septembrie, după ce și-a refăcut toată dantura, a intrat pe o rețea de socializare, și așa s-a îndrăgostit de cineva din București. Pe data de 11 noiembrie mi-a trimis un mesaj prin care mă anunța că pleacă la noul ei iubit și lasă fata, care are acum 6 ani, acasă. A plecat. Am căutat-o pe mama fetiței și a fost de acord să meargă la Fălticeni să stea cu ea. Este recăsătorită, dar soțul ei a fost de acord. Eu nu m-am putut întoarce în țară mai repede de 30 noiembrie. Văzând că nu mai aveam niciun semn de la ea, am încercat totuși să o caut, să-mi dea niște explicații. A plecat de acasă, la altul pe care l-a cunoscut pe TikTok, cu banii mei. Ea nu a lucrat niciodată. A reușit să mă păcălească că va fi o mamă bună pentru fiica mea și o soție minunată pentru mine. Am dat peste bărbatul din București la care era plecată și i-am povestit cine sunt”, povestește bărbatul.

Mai mult, pe botosaneanul

Comentarii