Vicepreședintele CJ Buzău modifică circulația după cum îl taie capul: Praful intră în piscină

luni, 14 august 2023, 09:40
1 MIN
 Vicepreședintele CJ Buzău modifică circulația după cum îl taie capul: Praful intră în piscină

Limitatoare de viteză au fost montate ilegal pe un drum de pământ din Buzău. Acolo are casă vicepreședintele Consiliului Județean, care s-a plâns că îi intră praf în piscină. Indicatoarele au fost demontate de polițiști, iar Primăria a fost amendată. 0 seconds of 2 minutes, 12 secondsVolume 90%  

Vicepreședintele Consiliului Județean din Buzău are casă pe o stradă din satul Spătaru. E mai degrabă o uliță neasfaltată, dar pe care au apărut marcaje cu limită de viteză de cinci kilometri pe oră și un indicator cu denivelări pentru limitarea vitezei, scrie publicația Liber în Buzău, schimbări făcute chiar la cererea înaltului oficial județean.

Adrian Petre, vicepreședintele Consiliului Județean Buzău: „Lumea circulă cu mare viteză pe acolo și tot praful vine la noi în curte și ne-a zăpăcit, în piscină, geamurile mele fiind pline de praf! S-au pus acele semne pentru a reduce viteza în curba aia periculoasă.” Jurnaliștii Digi24 au încercat să obțină o explicație din partea oficialului. Primarul recunoaște că șeful pe linie administrativă i-a cerut montarea indicatoarelor. Dar nu doar el.

Mai mult, pe liberinbuzau, digi24

Comentarii