VIDEO Bătaie în trafic, de 400 de lei, în Iași. Un șofer și-a vărsat nervii în capul altuia

joi, 25 martie 2021, 12:37
2 MIN
 VIDEO Bătaie în trafic, de 400 de lei, în Iași. Un șofer și-a vărsat nervii în capul altuia

Un incident neplăcut, terminat cu un pumn și o amendă de 400 de lei după o vânătoare virtuală, a avut loc aseară în Iași. 

Un șofer nervos a oprit mașina în mijlocul drumului, a coborât și s-a îndreptat spre un alt conducător auto.

După ce a lovit portiera mașinii, bărbatul nervos a deschis ușa și l-a agresat fizic pe șofer.

Incidentul a fost filmat și a pornit o ”vânătoare” virtuală a agresorului pre rețelele de socializare.

La scurt timp, șoferul lovit a scris la comentarii că a fost identificat agresorul și că a făcut sesizare la poliție.

”Salut. Eu sunt soferul *** Multumesc pentru filmare. In spatele meu era un domn care s-a oferit sa fie si el martor. Am fost la politie. Mi-au spus ca daca-i fac plangere penala dureaza foarte mult pana ajunge pe rol la tribunal si ca pana atunci cocalarul asta nu pateste nimic. Asa ca am dat doar o declaratie ca sa-i fie aplicata o amenda. Dar pot sa ma razgandesc si sa-i fac plangere penala in urmatoarele 3 luni. Genul acesta de cocalari ne fac viata mizerabila la toti cei care vrem sa traim intr-o tara normala”, a scris Lucian Catalin Calin.

Ulterior, a revenit cu noi informații:”Polițiștii îmi spuseseră aseară că-l vor amenda cu amenda de la 1000 în sus. Astăzi aflu că i-au dat 400. Cam mincinoși. De aceea, cu 2 filmări (mai am și eu una din alt unghi) și un martor ocular merg să-i fac plângere penală astăzi. N-am nevoie de banii melteanului dar nu pot lăsa un asemenea defect bine-mersi în trafic”, a concluzionat Lucian Catalin Calin.

Comentarii