VIDEO Caz ireal în Vaslui. L-a ucis și l-a dus la preot în sicriu, să-l îngroape. Refuzat, s-a dus să bea, cu sicriul lăsat în drum

miercuri, 20 septembrie 2023, 10:09
2 MIN
 VIDEO Caz ireal în Vaslui. L-a ucis și l-a dus la preot în sicriu, să-l îngroape. Refuzat, s-a dus să bea, cu sicriul lăsat în drum

Poveste macabră, în județul Vaslui. Un bătrân de 83 de ani a fost ucis, iar principalul suspect – aflat acum în arest – e chiar cel care avea grijă de el.  

Individul ar fi încercat să-și ascundă fapta și i-a anunțat pe vecini că l-a găsit mort în casă. Apoi l-a pregătit și l-a dus în sicriu, cu o remorcă, până la biserică. Preotul a intrat însă la bănuieli și a anunțat poliția.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

@mihaiif6 #asaceva ♬ sunet original – florinstoian61

Bărbatul de 83 de ani locuia în comuna Miclești, din Vaslui, cu nepoata și partenerul de viață acesteia, un individ de 67 de ani. Acesta s-ar fi supărat însă că bătrânul i-ar fi făcut unele reproșuri și ar fi izbucnit.

Localnic: „Vreo doi ani de zile a trăit numai cu pensia lui. Am înțeles că era băut. El a zis că glumește cu moșul, așa am auzit, că l-ar fi strâns de gât”.

Când a văzut că bătrânul nu își revine în simțiri, individul le-a spus oamenilor din sat că a fost vorba de o moarte naturală.

Martor: „A luat trei oameni, l-a scăldat, l-a pus în sicriu și apoi în remorcă la motosapă și l-a dus la casa parohială. Părintele nu l-a primit, i-a spus să aducă dovadă de ce a decedat”.

Localnic: „Părintele, fără document, nu primește. S-a sesizat și a anunțat poliția. Nu era violent, agresiv, pe consum de alcool a săvârșit fapta”.

”Niciodată nu am crezut așa ceva”

Un trecător a filmat cum, în drum spre casă, bărbatul a făcut și o oprire la barul din sat. Iar pe mort l-a lăsat pe drum, în sicriu. Imaginile au fost postate apoi pe internet.

Martor: „Am fost la un mort care era mort. Nu avea urme pe corp de violență, nu, nu avea nimic. Niciodată nu am crezut așa ceva”.

După ce preotul a anunțat poliția, trupul neînsuflețit al bătrânului a fost preluat de medicii legiști.

Ingrid Botezatu, Parchetul Tribunalului Vaslui: ”În urmă efectuării necropsiei, s-a constat că moartea acestei persoane a fost o moarte violentă. Au fost declanșate cercetări pentru omor”.

Bărbatul de 67 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Singura care îi ține acum partea este partenera lui de viață, nepoata victimei. Dacă va fi găsit vinovat, suspectul riscă să-și petreacă următorii 20 de ani după gratii. 

Sursa: Pro TV

Comentarii