VIDEO ce a mai rămas din mașina implicată în accidentul de la Timișoara terminat cu doi tineri morți

joi, 23 februarie 2023, 18:25
2 MIN
 VIDEO ce a mai rămas din mașina implicată în accidentul de la Timișoara terminat cu doi tineri morți

Doi tineri de 19 ani si-au pierdut viata si alti doi au fost grav raniti dupa ce autoturismul in care se aflau s-a izbit violent de o masina de interventie a STPT in Pasajul Michelangelo.Accidentul s-a produs putin dupa ora 1.00. De vina a fost viteza nebuneasca cu care conducea soferul masinii, un tanar de 18 ani, care avea permis de mai putin de 3 luni.
 

In Pasajul Michelangelo, baiatul a pierdut controlul volanului, masina a intrat pe contrasens, s-a lovit de zid, s-a rasucit pe sosea, iar mai apoi a fost proiectata in autospeciala Societatii de Transport Public, in care erau 5 muncitori.
Partea din spate a autoturismului a fost pur si simplu zdrobita.

In urma impactului, doi tineri, o fata si un baiat, ambii de 19 ani, au murit pe loc.

Martorii au sunat imediat la 112 si la locul accidentului au ajuns mai multe ambulante, dar si echipaje de politie si pompieri. Pentru a recupera trupurile victimelor, salvatorii au fost nevoiti sa foloseasca echipamentele de descarcerare.Cei doi supravietuitori ai accidentului, soferul de 18 ani si pasagerul din dreapta, de 20 ani, au fost transportati de urgenta la spital, in stare grava, cu rani multiple.

Toti cei 4 tineri aflati in masina care s-a facut zob erau studenti la Timisoara.

Politistii au inceput cercetarile in acest caz si au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, urmand sa stabileasca cu ce viteza circula soferul. Masina era un Volvo foarte vechi.

„Ajunsi la fața locului, politistii au constatat ca un barbat in varsta de 18 ani a condus un autoturism pe bulevardul Vasile Parvan, dinspre strada Mihai Viteazu inspre strada J.H. Pestalozzi, iar la intrarea in pasajul subteran Michelangelo, a pierdut controlul directiei de deplasare, a patruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu peretele interior al pasajului subteran, fiind proiectat intr-o autoutilitară, care circula din sensul opus de mers, condusa de un alt barbat in varstă de 42 de ani.

In urma accidenului rutier a rezultat, din nefericire, decesul unei femei si al unui barbat, ambii in varsta de 19 ani, pasageri in autoturism.

De asemenea, conducatorul auto si un alt pasager, un barbat in varsta de 20 de ani, au fost raniti.

Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul alcoolemiei in cazul conducatorului autoutilitarei a fost negativ„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Acesta este primul accident mortal produs in pasajul Michelangelo de la deschiderea lui, dar si cel mai grav accident inregistrat in Timisoara in ultimii ani.

sursa: opiniatimisoarei

Comentarii