VIDEO Circ ca la ușa cortului cu o vasluiancă needucată ce și-a parcat mașina pe o trecere de pietoni din Iași. Cea care a filmat, hărțuită apoi pe Facebook

luni, 19 iunie 2023, 07:21
2 MIN
 VIDEO Circ ca la ușa cortului cu o vasluiancă needucată ce și-a parcat mașina pe o trecere de pietoni din Iași. Cea care a filmat, hărțuită apoi pe Facebook

O filmare din cartierul Tătărași, cu o vasluiancă ce și-a parcat mașina pe trecerea de pietoni și apoi a insultat-o pe care care a filmat-o, a continuat cu scandalul pe rețelele de socializare.

La început, totul a părut o secvență lipsită de bun simț din traficul Ieșean.. Vasluianca și-a lăsat mașina pe trecerea de pietoni, obligând oamenii să o ocoloească și să iasă în stradă.

Ieșeanca Carmen Brucăr a filmat-o, iar gestul a enervat-o pe vasluiancă, care a jignit-o și insultat-o pe Carmen Brucăr.

După popularizarea materialului video, ieșeanca s-a trezit cu false raportări ce aveau drept scop închiderea contului ei de Facebook.

” În urma publicării filmulețului de zilele trecute, ma trezesc cu raportări pe cont. Oare e normal? La un simplu search se poate vedea ca nu sunt deținătoare a vreunei firme  de vânzări  sau ceva de genul, și cine ma cunoaște știe ce fel de om sunt. În ce lume trăim? ”, a scris Carmen Brucăr pe pagina ei de Facebook.

Filmulețul a strâns aproape 300 de comentarii, multe dintre ele criticând parcarea tinerei din Vaslui. Iată câteva dintre acestea: „unde e poliția? Cât tupeu poți avea să parchezu pe trecerea de pietoni. Polițiștii locali stau la umbră?”, „Ferească sfântu’ și bunuțu’ Dumnezeu. După ce că a parcat cum a parcat, mai e și tare în gură. Permisul oare nu ar putea să stea suspendat?”, „Nepăsare, aroganță, tupeu, nesimțire… Adjective ce caracterizează tot mai mulți români, din păcate!”. De asemenea, o parte dintre internauți au luat în derâdere Vasluiul, lăsând comentarii chiar discriminatorii: „omul îl mai scoți din Vaslui, dar Vasluiul din om, niciodată”, „săraca, a scăpat la oraș, se cunoaște, e din Vaslui”, „la mă-sa, la Vaslui, parcările se fac pe trecere”, „din nou se vor supăra ”, „țărancă de Vaslui și arfe de 2 lei”.

Comentarii