VIDEO Cum au reacționat două angajate din Tg. Jiu surprinse de cutremur. Una a sărit pe geam

miercuri, 15 februarie 2023, 12:10
1 MIN
 VIDEO Cum au reacționat două angajate din Tg. Jiu surprinse de cutremur. Una a sărit pe geam

Un cutremur de 5,7 grade s-a produs, marţi, în judeţul Gorj, fiind resimţit în Bucureşti şi în mai multe judeţe ale ţării. Acesta a fost urmat de 20 de replici, cu magnitudini între 2,3 şi 4,1.

Marţi, puțin după ora 15, Târgu Jiu a fost zguduit, din nou, de un cutremur. A fost cel de-al doilea major din ultimele zile și este cel mai puternic resimțit în acea zona, de la cel din 1977.

Două dintre angajatele unui cunoscut fast food din Târgu Jiu s-au speriat rău de la seism. Femeile se aflau în timpul programului, atunci când au simțit că pâmântul le fuge de sub picioare. La propriu. Instinctul lor de salvare a apărut imediat.

Speriată de lucrurile care se mișcau în jurul ei, una dintre angajate a sărit direct pe geam. Deși spațiul era destul de îngust, fiind mai mult locul pe unde servea clienții, aceasta nici nu s-a mai uitat în spate. Colega ei a rămas în urmă și a ales să se adăpostească în dulap. Și în cazul ei, spațiul a fost foarte mic, iar o mare parte din corp era în afara corpului de mobilier.

Comentarii