VIDEO: „Cursă” contra cronometru între Autobuzul 50 şi un taxi, pe ruta Gară – Aeroport. Un experiment CTP

marți, 06 februarie 2024, 20:00
2 MIN
 VIDEO: „Cursă” contra cronometru între Autobuzul 50 şi un taxi, pe ruta Gară – Aeroport. Un experiment CTP

Reprezentanţii Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi susţin că o călătorie până la Aeroport poate ajunge să coste şi de zece ori mai puţin dacă este ales transportul în comun. Pentru a susţine această idee, a fost efectuat un experiment inedit ce poate fi urmărit mai jos.

Click pe AICI pentru a vizualiza clipul

“Compania de Transport Public Iaşi vă oferă o opţiune ieftină şi confortabilă pentru a ajunge la destinaţie.

 Cu un bilet de transport în comun, care costă doar 3,5 lei, puteţi călători timp de două ore în oraş şi economisi bani în bugetul familiei. Pentru comparaţie, o cursă cu taxiul din zona centrală până la Aeroport costă de zece ori mai mult decât achiziţionarea unui bilet de călătorie.

 Am efectuat un test pentru a vă demonstra cât de eficientă este opţiunea noastră. Urmărind clipul video, puteti observa că atât autobuzul nostru, cât şi taxiul parcurg aceeaşi distanţă în aproximativ 20 de minute. Cu toate acestea, avantajul major este că biletul de transport în comun este valabil timp de două ore, astfel încât puteţi merge să vă conduceţi apropiaţii la Aeroport, să vă întorceţi folosind acelaşi bilet sau să faceţi alte opriri pe traseu.

 Pentru a ajunge de la Gară la Aeroport, puteţi folosi autobuzul expres 50, care opreşte în următoarele staţii: Gară, Piaţa Unirii, Târgu Cucu, Str. Moara de Vânt (staţie facultativă) şi Aeroport. Pe sensul opus, autobuzul opreşte în staţiile: Aeroport, Târgu Cucu, Piaţa Independenţei şi Gara. Autobuzele circulă non-stop, cu plecări din 30 în 30 de minute de la Gara şi Aeroport.

În autobuzele de pe traseele 50, de la şofer, puteţi achiziţiona biletul pentru o călătorie, iar după validare, acesta poate fi utilizat timp de 120 de minute pentru oricâte călătorii cu mijloacele de transport ale CTP Iaşi, pe orice traseu în zona urbană.

 Aşadar, nu ezitaţi să alegeţi Compania de Transport în Comun Iaşi pentru călătoria dumneavoastră către Aeroport. Economisiţi bani şi bucuraţi-vă de o călătorie confortabilă şi eficientă”, scriu pe pagina de Facebook reprezentanţii CTP.

Comentarii