(VIDEO) Depășire de coşmar făcută de un șofer pe drumul spre Transalpina

miercuri, 10 martie 2021, 17:45
1 MIN
 (VIDEO) Depășire de coşmar făcută de un șofer pe drumul spre Transalpina

Mai mulţi participanţi la trafic au fost puşi într-un real pericol de către un şofer care a executat o depăşire extrem de periculoasă pe drumul care duce spre Transalpina, în Sibiu, scrie Adevărul.ro

Momentul în care un BMW depăşeşte un camion şi trece milimetric pe lângă un alt BMW care circula regulamentar din sens opus a fost surprins de un participant la trafic şi postat pe reţelele de socializare. Din comentarii reiese că întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, 6 martie, pe DJ 106 E, în Mărginimea Sibiului, pe drumul care leagă localităţile Cristian de Orlat şi se uneşte cu celebra şosea Transalpina.

De asemenea, unul dintre internauţi a precizat faptul că şi el a fost protagonistului unui incident similar, provocat de acelaşi şofer pe DN 7 / E 81. „Ăsta era să mă omoare şi pe mine, eu cu Matiz, el cu BMW, pe Valea Oltului”, a comentat o persoană. Din imagini reiese că ambele BMW-uri sunt înmatriculate în Sibiu, dar şi că şoferul care circula regulamentar s-a văzut nevoit să tragă de volan spre dreapta, ieşind în decor, pentru a evita coliziunea cu şoferul aflat în depăşire.

Comentarii